30/7/07

retorn a vells hàbits amb noves dèries

Primer punt:

Ahir Dr. Jekil/Mr. Hide em va dir; així a la cara, sense suavitzar-ho, directe com la llum del sol un mati ressacos; que sóc molt agressiva.Segon punt:

Aquest matí m'he descobert al curro recaiguent en una costum passada, de la meva época més antisocial, però relacionat amb el meu més recent somni, dèria, obsessió... ja no se com calificar-te... sort que aquest blog només el llegeixo jo mateixa...Aquí el resultat amanit amb imatges robades d'internet, dues possibles visions resultat d'un mateixo joc (joc?) de paraules:Un cor apresat, oprimit

pres entre mans alienes.

La carn vermella batega,

s'esmuny entre els teus dits.

Restes absent al meu costat

i jo transparent, respir...

26/7/07

Uf com costa aixó de renovar en veranito!!!
He robat la portada del lecool magazine pk reuneix tot alló que té un bon estiu:

Música, aigua, solete, pa fumar i pa beber !

Només m'hi sobra la pastilleta aquesta que no havia vist fins que ja he tingut la foto col·locada i mi falten un bon nombre de col·legues, amics, desconeguts etc etc etc

Total, coses pendents...

El viatge a Dublin preciós, tranquilet, verd, música en directe, Guinness, amigues, records, alguna borderia de la cosineta que m'està agafant caràcter però bueno... quan la tinguem aquí de nou ja li fàrem passar les manies! jeje

El Summer... sense paraules... només música... canyera, electro, coneguda, recent descoberta, clàssics imprescindibles (que alguns pretenen anar a veure a Zaragossa! ;P no tens remei!) etc etc etc etc etc no acabaria mai!

Aixó si tot acompanyat d'una quantitat intel·ligentment limitada de cervesa (la Peke va posar seny inesperadament desprès d'haver-lo abandonat tot a l'apolo la nit abans del Summer!!!) i d'un dolor de peus impressionant... ja tenim una edat això de passar 12 hores seguides de peu, saltant, ballant, cridant i intentant cantar no està fet pel nostre cuerpecillo!

I l'últim dissabte cel·lebració ultrarevival del cumple de la burrika a platja d'aro! Amb tornada amb autobús de bon mati inclosa!

Nois vestits de noia (no cal dir noms...), noies recobertes de paper de diari (tampoc cal posar en evidència ningú... ), discussions alcoholiques, molta sangria i molt bon rotllo! Ja ens feia falta penya 5e2a!!! Próxima cita amb la colla, sopars de sexes!

Finalment dir-vos que ja quasi som cap de setmana i és el cumple de la PRINCESS!!!!!!! No se perquè però em sembla que tardaré a recuperar-me del que ens caurà a sobre!!!!!!!!!!!!!!!

PRINCESS Un centenar d'abraçades i MIL PETONARRUS!!!!!!!!!! (amb llengua... si amb llengua i el que faci falta! tu manes akest finde.... ja tremolo...)

FELICITATS!!!!!!!

7/7/07

Dublin... dubin... gubin... guin... guine... guines... guinness!!!!

D'aqui dues horetes serè camí de l'aeroport per pillar un avió directe a DUBLIN!!!

Cosineta ... Ja som aquí!

Ves preparant les Guinness que venim amb moltes ganes de veure't
i beure'ns DUBLIN!!!

Prometo reportatge sobre aquest viatge! Prendre notes! Fins aviat!!!
Posted by Picasa

2/7/07

Comencen les meves vacances...

En realitat tinc més coses a preparar, anar fent, programar o acabar que en la resta de l'any
però aixì són les vacances un forat per fer tot allò que fa temps tens pendent...

Tot tot tampoc ... hi ha coses que tinc pendents de fa temps però que tampoc penso fer,
ja sigui perquè en realitat no les vull fer, perquè no m'atreveixo a fer-les o dir-les...


Aquí un foto trobada a través d'aquest gran oceà que és internet mentre sona "Adoro este rollo" de la Fundación Tony Manero, que sempre acosegueixen despertar-me l'optimisme!