Bon any 2013 bloggers!
El 2012 ha sigut un any pobre a nivell blogaire de dedicació per part meva, vaig intentar a finals d'any rependre l'hàbit i les ganes però em sembla que el meu costat exhibicionista ja està excessivament cobert per facebooks i demès artilugis cibernètics.
De fet em començava a preocupar lo fàcil que m'era apalancar-me al sofà i he decidit buscar-me una companyia  per casa! Ja feia temps que ho pensava no anessiu a creure ara que sóc una inconscient o que ha sigut un regal de reis, tot i que tambè ho ha estat.
Total en resum , que em sembla que el blog serà un bon espai on anar-vos explicant com es presenta l'arribada i com serà l'adaptació d'aquesta petita bestiola que viurà amb mi d'aquí un temps! De moment que acabi d'aprofitar-se de la teta de la mama, no la vull pas traumatitzar abans d'hora!

A més de les ganes que tenia de compartir-ho us volia demanar una cosa als que pogueu llegir aixó... No tinc gaire clar com posar-li! Alguna idea de nom? de moment a casa la seva mare, que es diu Fever, li diuen, microfever (es veu que han sortit pastades!)

Comentaris

nanis kru ha dit…
ës mascle o femella ?

NEULA si es femella i LUR ( terra en esukera ) si és mascle.

En tenc unque es diu IKATZ i una que es diu GAIA .

esper haver-te inspirat.que gaudeixis molt junts , juntes .
salut i molt bon any !

Anònim ha dit…
Tu mateixa, tria d'aquests 1500 el que més t'agradi xD

Xis ha dit…
Es femella i tranquila pel que mhan dit nanis! I sr pons... 1500? Aixi acabes amb el joc de sobte!

Entrades populars d'aquest blog

El monstre interior i altres metàfores de St Jordi

castells de sorra

no puc...