Supervivència

Programa de supervivència per superar el dia histèric prelaboral

_ Preparació_

passar el matí intentant treballar, ordenant papers i rellegint articles que tenen algun suposat interès de cara a demà (interès que de ben segur només hi veig jo).


_Evitació de Pensament_

dedicar mitja hora a fer fotos a una pobre flor morta en plan artístic (hi ha sobre la penju no fos cas que passes desaparcebut el meu super talent fotogràfic!), ajudar en Quim a empaquetar carn i emplenar paperam d'aquell que sempre sembla que es pot deixar per demà.


_Activitat Física_

netejar l'habitació, acompanyar el Bitxu a defecar (altrament dit passejar el perru) i fer-me la hippie guai intentant fer malabarismes amb dos trossets de canya verda.


_Alienació Mental_

sessió de videos del youtube (http://www.youtube.com/watch?v=gLs8R9Zk-yA, per si també teniu ganes de suicidar alguna neurona, amb un somriure aixó si!), troballa casual d'un documental escalofriant i terrorífic (http://www.youtube.com/watch?v=GQkrmt7RR9M, per si voleu seguir suicidant neurones però de pur terror respecte el que ens espera!) i ,per oblidar la por, combinacions musicals impossibles durant la resta de la tarda (Berri, Facto Delafè, Héroes, Fito, The Wombats, Big D & the Kids Table i, per rematar, Quimi Portet)


Aquí la foto_ Opinió lliure!


PD: Desitgeu-me sort que demà comença la meva vida adulta!!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El monstre interior i altres metàfores de St Jordi

castells de sorra

no puc...