flama amb gana

7:30 h del matí... del primer matí de l'any... just quan el sol de la nova decada començava a clarejar entre la brutícia d'una llarga festa, el fum de la planxa calenta amb regust de butifarra i una dotzena de bones amistats.

la caixa dels porposits despistats del 2009, plena de mals records, de moments oblidables i de detalls que van omplir l'any de decepcions, fracasos, tristesa o ràbia... no fou un foc de l'oblit, ni un tros de desig d'infern, no fou una crema de bruixes ni l'espantall dels mals averanys.

va ser un moment de despedida, de tancament i de calma... tot allò que no em cal, que no us desitjo... cremant sota els meus peus... per començar l'any amb una acció, per viure l'instant en que vull estar amb el que m'ha tocat i he escollit tocar.

sense apartar-me del que em fa por, del que em nego o del que no accepto... perquè definir l'any només amb propòsits de futur, és crear expectatives que no podrè satisfer, perquè fer-ho amb els records i les fotografies i prou m'ancla on ja no estic...

foc que és l'instant més fugisser i aixì tambè el present més real,

avui foguera per escalfar principis i finals...
i per si neva...


bestia creativa al flickr... foto "me consumo" de alfanhuí

Comentaris

Sergio Beltran ha dit…
Nena!!
Acabo de veure el teu comentari...fotre'm canya??no sé si m'imposa o m'agrada! jejejeje
També tinc ganes de veure't la veritat. Quan us vaig veure al Konig m'hagués quedat hores, no se per què tenia aquesta sensació.
Així doncs, I need you too!!!
No deixaré d'escriure pel moment, suma y sigue el que vull i pel que em suposa aquest nou any!
petonets i abraçada forta!
Unknown ha dit…
Jo crec que no va ser ni tan sols un foc...

Dos dies i ja m'enyorava...

Podré?

Espero que no.

Fins ara

Entrades populars d'aquest blog

Una cap de setmana... FELIÇ!!!

El monstre interior i altres metàfores de St Jordi