Uf com costa aixó de renovar en veranito!!!








He robat la portada del lecool magazine pk reuneix tot alló que té un bon estiu:

Música, aigua, solete, pa fumar i pa beber !

Només m'hi sobra la pastilleta aquesta que no havia vist fins que ja he tingut la foto col·locada i mi falten un bon nombre de col·legues, amics, desconeguts etc etc etc

Total, coses pendents...

El viatge a Dublin preciós, tranquilet, verd, música en directe, Guinness, amigues, records, alguna borderia de la cosineta que m'està agafant caràcter però bueno... quan la tinguem aquí de nou ja li fàrem passar les manies! jeje

El Summer... sense paraules... només música... canyera, electro, coneguda, recent descoberta, clàssics imprescindibles (que alguns pretenen anar a veure a Zaragossa! ;P no tens remei!) etc etc etc etc etc no acabaria mai!

Aixó si tot acompanyat d'una quantitat intel·ligentment limitada de cervesa (la Peke va posar seny inesperadament desprès d'haver-lo abandonat tot a l'apolo la nit abans del Summer!!!) i d'un dolor de peus impressionant... ja tenim una edat això de passar 12 hores seguides de peu, saltant, ballant, cridant i intentant cantar no està fet pel nostre cuerpecillo!

I l'últim dissabte cel·lebració ultrarevival del cumple de la burrika a platja d'aro! Amb tornada amb autobús de bon mati inclosa!

Nois vestits de noia (no cal dir noms...), noies recobertes de paper de diari (tampoc cal posar en evidència ningú... ), discussions alcoholiques, molta sangria i molt bon rotllo! Ja ens feia falta penya 5e2a!!! Próxima cita amb la colla, sopars de sexes!

Finalment dir-vos que ja quasi som cap de setmana i és el cumple de la PRINCESS!!!!!!! No se perquè però em sembla que tardaré a recuperar-me del que ens caurà a sobre!!!!!!!!!!!!!!!

PRINCESS Un centenar d'abraçades i MIL PETONARRUS!!!!!!!!!! (amb llengua... si amb llengua i el que faci falta! tu manes akest finde.... ja tremolo...)

FELICITATS!!!!!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
nENIIIIIIIIIIIIIIII!!! Gracies pel blog!!!!! m'encanten les teves filosofades nena!!!!!!! i em sento una miketa important cada vegada que em nombres!!!jajajajajaj!!! i aquest finde, santorne'm-hi!!!!!!!

ala, que avui et queixeràs amb tants de comments!!!!!!

mil petons de colors i plens de sucre (encara que no et moli el sucre a mi sí...) uf, paro ja que desvariejo!!

mua muak

Entrades populars d'aquest blog

El monstre interior i altres metàfores de St Jordi

castells de sorra

no puc...