RELAX

Setmana relaxant, he sortit poc i he treballat menys o sigui que no tinc massa per explicar...

Dijous: nit de curts de la Burxa, impressionant sobretot la duresa d'algun dels temes, com el del Botellon... Molt be i sort amb la pròxima que faltaré!


Divendres: sopar de guais al Devissy amb la nova parelleta, la Meri (algun dia us en parlarè de totes les estrelles i tots els estrellats de la colla del 5e2a!) i en Kintu... tot i que els plans de desprès es van anar estroncant... completament... i vaig acabar mirant House amb la meva mare! (Quina planasso!)



Dissabte:

passeig de mitja tarda amb els peques de la family... deu ni do quina energia l'Oriol i quin pallasset/feliç/somriguent està fet en Marti tiriri titi tiriri titi!


sopar-tertulia de mexicà amb en Kintu i amb la meva murciana preferida (de fet ara que ho penso és l'única que conec, jeje, però aixó no li treu cap mèrit!). I de l'Escondido al Lux passant per el zona9 i la placeta... Deu meu quines combinacions!


De diumenge a dimecres la veritat no recordo rés destacable... ja ho tenen aixó algunes setmanes... Només DiMaRtS tarda/vespre IMPRESSIONANT la sessió de confessions sorgida entre birres i fruits secs... Princess, no se't pot donar alcohol! jeje


Doncs desprès d'aquesta descripció tan inútil d'un cap de setmana avorrit...

Desitjar que el pròxim resulti un pèl més rodó!

Comentaris

Anònim ha dit…
Ai, Xisti... és que els fruits secs són molt dolents per les confessions... ;) trobava a faltar, però, una sessió d'aquestes tan teves!!! m'encanta tenir xerrades llarguíssimes i filosofar sobre la vida..l.o si més no parlar de guarrades, que ja ens toca nena!!! bueno princess ens veiem demà a Riudellots!!! sense nòvio...o sense amic.... jejejeje!! petons guapa!

Entrades populars d'aquest blog

El monstre interior i altres metàfores de St Jordi

eugeniooooooooooooo!

no puc...