nous descobriments



Tres dies, tres nits, tres dones
perdudes per madrid...

sopars de mexicà, de "huevos rotos" i mariscada al mig de malasaña...
intens concert de diumenge a nit, bars de rockers i discoteques on moure tots els ossos de l'esquelet...

passejos per lavapiès, per la latina, per la zona dels austria i per malasaña...

compres, consumisme, cafes eterns a mitja tarda, canyes sense silencis, vermout amb olivetes, gintònics, bloody mary, mojito i més birres... i per tancar la nit una bona tapa de truita i un bikini amb una colla de madrileños (un barceloní nascut a madrid, una xiqueta de castelló, una gironina adopatada a bcn, una cassanenca escapada per tres dies, un viguense sense vergonya, un negre del país basc... un ambient cosmopolita? o un bar de perduts a les 7 del matí?)

un viatge perfectament aprofitat, retrobaments desprès de 6 anys, regalets i moltes hores de companyia i un descans indispensable de les meves parets diàries.

Tina, intentant convertir en records instants recent viscuts, trasnformant passat recent en imatges de narrativa vital i mantenir les energies positives acumulades en tres dies...
pd: a les fotus, LISANDRO ARISTIMUÑO (el emocionaconcertduranttreshoressensedescans a què vàrem ser invitades diumenge a la nit madrileña) i RUSSIAN RED (la pupilaapuntdereventartotselsmercatsdelcompanydepisdelanostraanfitrionamadrilenya)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El monstre interior i altres metàfores de St Jordi

eugeniooooooooooooo!

no puc...