sofà

fotus de Freyja* al Flickr

Han anat passant les hores, circulant com turismes a ple agost camí de la platja. Les dos primeres semblaven caminar lentes, donar un passeig per la clama que el meu cervell reclama aquests últims dies, han servit per posar al dia correus i acabar lectures pendents. Eren hores esperades i desitjades, buscades entre els espais que l'agenda ens permet de tant en tant.
A partir d'aquí ha iniciat la davallada, les següents han esdevingut gula de sofà, m'he permés sense remordiments, de moment, de dedicar un dia a no fer absolutament res...

No se si l'he encertat, o si he perdut miserablement la tarda, entre l'ordinador, el sofà, alimentació insana, la "naranja mecànica", música regaee, popera, rockera i heavy, jocs de pensament i lectures xafarderes de blogs aliens. He rodat sobre el sofà, rondat al voltant de la nevera, m'he revolcat entre els llençols d'un llit sense fer i a tot desfer. Retornat al sofà per llegir, menjar, seguir documentals musicals, m'he pulit mitja ampolla de vi blanc, maduixes amb nata i maria enrotllada... Finalment he decidit acostarme al blog i escupir sensacions, teclejar emocions i escriure sense destí, cercant un sentit per alló que no en té.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El monstre interior i altres metàfores de St Jordi

eugeniooooooooooooo!

no puc...